Glas Javnosti

Stjurad objasnio zašto ne treba da nosite kratke pantalone u avionu

Putovanja
Autor: Glas javnosti

Razlog je i više nego očit.

Stjuard Tomi leti do mnogih svetskih destinacija gotovo svakodnevno, pa zna svaki trik za putovanje. Na svojim društvenim mrežama često putnicima otkriva na šta treba da obrate pažnju tokom leta i deli im savete.

Pratioce je šokiralo to što je napomenuo da izbegavaju da nose kratke pantalone, jer s dolaskom toplog vremena, one su omiljeni odevni predmet.


“Nemojte da nosite kratke pantalone, stvarno. Golom kožom dotičete površine prepune bakterija koje se ne čiste”, rekao je Tomi, a sličan savet je dao i za one koji vole da naslone glavu i spavaju na prozorskom staklu.

“Nemojte dirati dugme za puštanje vode u toaletu golim rukama. Ljudi nemaju higijenske navike i to može  da bude baš prljavo. Uzmite parče WC papira i preko njega pustite vodu.”

Uz savete za borbu protiv mikroba, Tomi kaže da ne zaboravite da uz sebe imate bar pola litre vode dok ste na letu, jer je hidratacija jako važna.

“Takođr, ako vam nije dobro, povraća vam se ili nešto slično, nemojte se ustručavati da pozovote osoblje. Mi smo tu kako bismmo vam pomogli i olakšali let”, zaključio je stjuard.

Pratioci su bili šokirani, a neki su se pitali da li je istina da se ne čiste avioni posle svakog leta, na šta je Tomi odgovorio da se čiste, ali da čistačima često promaknu neki delovi.


Glas javnosti/ U01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR