Glas Javnosti

Stjuardese otkrile koje sedište u avionu bolje da izbegavate

Putovanja
Autor: Glas javnosti

Kako birate sedišta u avionu? Da li birate ono kraj prozora ili prolaza? U izboru vam mogu pomoći saveti stjuardesa koje su otkrile koja su najbolja, a koja najgora mesta u avionu i zašto su takva.

Stjuardese poznatih avio-kompanija TUI, Virgin Atlantic, British Airways i EasyJet podelile su važne savete za putovanja, uključujući upozorenje o određenom mestu u avionu koje je najbolje da izbegavate.

Pošto je red 11 obično u sredini aviona, većina stjuardesa preporučuje da izbegavate sedišta u ovom redu, jer ćete verovatno biti među poslednjima koji će napustiti avion.


Posebno su nepovoljna sedišta 11A i 11F, gde će putnik verovatno sedeti pored prozora, što znači da će mu posle sletanja biti potrebno više vremena da izađe iz aviona.

Stjuardese tvrde da izbor pravog sedišta može da donese dodatne pogodnosti. Najmanji detalji, kao što su blizina izlaza, kuhinja ili toaleta, mogu da imaju ogroman uticaj na vaše iskustvo prilikom putovanja.

„Preporučujemo da izaberete sedište 4C. Najbolji je izbor za udobno putovanje, bez neprijatnih mirisa i nudi lak pristup toaletu“, savetuju.


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR