Glas Javnosti

Stjuardesa objasnila zašto nas osoblje iz aviona odmerava pri ulasku u avion

Putovanja
Autor: Glas javnosti

Kat Kamalani objasnila je zašto stjuardese pomno odmeravaju svakog putnika pre nego što stignu do svojih mesta u avionu. Objavila je video u kojem je objasnila kako postoji nekoliko razloga zbog kojih stjuardese intenzivno posmatraju putnike kad se ukrcaju.

„Jeste li ikada ušli u avion i videli stjuardese kako stoje na ulazu i pozdravljaju vas? Ili stjuardese koje hodaju gore-dole po prolazu? Pa, sad ću vam reći šta zapravo radimo. Dakle, kada hodate po avionu i vidite naše srećno, nasmejano lice, mi vas zapravo posmatramo od glave do pete i pokušavamo pronaći naše ABP-ove (eng. able body person)“.

„Dakle, reč je o ljudima koji će nam pomoći u hitnim slučajevima. Na primer, vojnici, vatrogasci, medicinske sestre, lekari…“, objasnila je.


„U hitnom slučaju, kao što je hitna medicinska pomoć, prisilno sletanje ili narušavanje sigurnosti, znamo ko je u našem avionu i ko nam može pomoći.“


“Osim toga, tražimo stvari koje ne smeju biti u avionu, poput kutije pune tečnosti, ali tražimo i znakove trgovine ljudima. To se često događa u industriji i bezbednost naših putnika naš je prioritet“, dodala je u videu koji je prikupio 1,8 miliona lajkova.
Eto, imajte to na umu sledeći put kad pomislite da vam se stjuardesa šlihta ili odmerava kako izgledate.

Glas javnosti/N02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR