Glas Javnosti

Srpska 'krila' lete sve dalje: 'Er Srbija' povećava broj destinacija, preko okeana i tri puta nedeljno

Putovanja
Autor: Glas javnosti

Iako je koronavirus još uvek prisutan, nacionalna avio-kompanija 'Er Srbija' pravi planove o povećanju broja destinacija, a prema najavama, do kraja juna Beograd će biti "povezan" sa više od 20 gradova širom sveta, dok će tokom jula taj broj porasti na 40.

Prema trenutnom planu "Er Srbije", iz Beograda će od 29. juna biti povećan broj prekookeanskih letova, pa će ka Njujorku iz Beograda nedeljno poleteti tri aviona. Naravno, situacija podložna promeni, a obnova letova u velikoj meri zavisi od ukidanja ograničenja. 

Trenutno, "Er Srbija" iz Beograda leti do Amsterdama, Banjaluke, Pariza, Frankfurta, Njujorka, Londona, Ljubljane, Sarajeva, Beča i Ciriha. U drugoj polovini jula trebalo bi da bude ustanovljena veza do Atine, Berlina, Brisela, Bukurešta, Kopenhagena, Dizeldorfa, Istanbula, Podgorice, Praga, Sofije, Splita, Stokholma, Štutgarta, Tirane i Tivta, dok će tokom jula avioni iz Beograda leteti put Barselone, Dubrovnika, Kijeva, Larnake, Madrida, Milana, Nice, Pule, Rima, Skoplja, Tel Aviva, Soluna, Venecije, Zadra i Zagreba, dok će u avgustu uslediti i obnova letova ka Moskvi, Sankt Petersburgu i Krasnodaru.

Od danas, sa radom je počeo i aerodrom "Konstanin Veliki" u Nišu, odakle je avion otišao put Frankfurta, dok je za popodne planiran avion za Nirnberg. U narednom periodu, iz Niša će avioni krenuti ka još tri destinacije.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR