Glas Javnosti

PUTOVANJE BEZ ODREDIŠTA: Let koji se rasprodao za samo 10 MINUTA, evo o čemu je reč!

Putovanja
Autor: Glas javnosti

Letovi bez cilja su postali trend u doba korone, jer putnici mogu ponovo da uživaju u putovanjima avionom, ali bez rizika da se zaraze. Nema krajnje destinacije, svi putnici koji uđu u avion, vraćaju se na mesto polaska posle nekoliko sati.

Jedan let se, ipak, definitivno izdvojio. Do sada je praksa bila da se karte rasprodaju u roku od 24 ili 48 sati, a let kompanije "Qantas" rasprodat je za samo 10 minuta! On traje 7 sati, a počinje i završava se na sidnejskom aerodromu. Oglasili su se i iz kompanije, rekavši da je to "verovatno najbrže prodat let u istoriji ovog prevoznika".

Let je, inače, zakazan za 10. oktobar, a reč je o avionu B787 Dreamliner, koji je običan rezervisan za duže i međunarodne relacije. Letenje će biti na niskom nivou, kako bi putnici uživali u pejzažima Australije.

Iskustva avio-kompanija su takva da ljudima nesumnjivo nedostaju letovi, i spremni su da plate izvesnu sumu novca iako "neće stići nigde". Trend je započeo u Aziji, ali se širi svetom. To je ujedno i način da prevoznici brže i lakše povrate izgubljenu zaradu.

(Glas javnosti/Telegraf.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR