Glas Javnosti

KAKVO LUDILO MOZGA! ‘NAPARITE’ oči prizorima iz ekskluzivnog letovališta privatnog rizorta ostrvceta u Zanzibaru! (VIDEO)

Putovanja
Autor: Glas javnosti

Misteriozni Zanzibar razbija svakodnevnu rutinu i nudi nezaboravno iskustvo, kažu u turističkom prospektu. Mi dodajemo, zaboravite Maldive, Sejšele ili tajland, gde sve češće možeze “nabosti” i nekog pripadnika estrade i prepustite se ovom jedinstvenom iskustvu.

 

Na samo 6 stepeni južno od ekvatora, uz istočnu obalu Afrike, sija dragulj Indijskog okeana, Zanzibar, arhipelag burne prošlosti i bogate istorije, kulture i tradicije, netaknutih belih peščanih plaža uz obilje sunca, egzotičnih svahili jela i gostoljubivih ljudi.

Ukoliko imate dovoljno novca, a želite da se izdvojite od mase ostalih, pogledajte naš predlog kako da provedete fantastičan odmor, koji će vam zasigurno ostati u lepoj uspomeni.

Činiće vam kako da ste vremenskom kapsulom došli u prošlost, na tlo na kome se  stotinama godina odvijala trgovina začinima – muskantnog oraščića, cimeta i šafrana, tlo na koje su monsunski vetrovi dovodili mnoge putujuće trgovce iz daleke Evrope, Bliskog Istoka i Kine, tlo koje je često bilo na udaru osvajača, gde je svako doprineo stvaranju kulturnih ukusa ostrva.

Ovaj luksuzni rizort je taman toliko ugodan za najveće probirljivce, a opet i savršeno egzotičan da biste se osetili sasvim u skladu sa prirodom.. prednosti moderne tehnologije su ovde svedene na minimum a sigurno vam ni neće biti potrebne. U opisu videa koji nije ugušen naracijom već vas muzički opušta videćete šta vam sve nudi ovaj jedinstveni način odmora.

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR