Glas Javnosti

Evo rešenja – maska koja prigušuje telefonski razgovor (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Smetaju vam oni koji ne prestaju s pričom? HushMe je proizvod za vas – maska koja blokira zvuk koji dolazi od telefonskih razgovora koji se obavljaju u javnosti.

Bilo da se radi o komšiji sa sprata iznad koji voli da telefonira na terasi, putnicima u gradskom prevozu, kolegama ili prijateljima koji uživaju kad ih drugi slušaju dok govore u slušalicu, tuđi telefonski razgovori su dosadni. Maska HushMe je tu da taj problem reši. Izgleda kao nešto iz daleke budućnosti, a postoji još od 2017. godine.

Ne radi se o maski koja služi za kažnjavanje brbljivaca, već o proizvodu koji poboljšava kvalitet života onih koji okružuju ljubitelje telefonskih razgovora. Uređaj se povezuje s pametnim telefonom, a ima i slušalice, prenosi PC press. Postavlja se preko usta, pa je sasvim sigurno da bi prolaznici reagovali na korisnika koji želi da govori tako da ga niko ne čuje. Ova naprava je idealna za gradski prevoz, i to dobro znaju svi koji ujutru idu na posao, dok neko pored njega „melje kao navijen” pola sata… Uređaj deluje prilično neudobno, čak i malo zastrašujuće, ali je svakako veoma koristan, jer zašto bi iko slušao tuđu telefonski razgovor? To bi trebalo da bude važno i onima koji telefoniraju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR