Glas Javnosti

Славимо Младенце, славимо љубав

Porodica
Autor: zena.blic.rs

Вековима уназад се у нашој земљи с почетком пролећа слави један посебан празник – Младенци. Овај празник славе 22. марта сви они парови који су се претходне године венчали пре овог датума. Према старим народним веровањима, на Младенце би брачне парове требало да посете и дарују сви гости који су били на венчању, а које ће супружници дочекати са 40 колачића „младенчића“.

Ипак, кроз векове, обичаји су се мењали - парове посећују само најближа породица и пријатељи, али је и данас присутна традиција доношења поклона који би нововенчаним супружницима требало да употпуне дом. Наравно, често није лако наћи прави поклон за Младенце – он треба да буде и практичан и да се радо користи. Такав поклон одликује првенствено савремена технологија упакована у модеран дизајн, али, у складу са празником, поклон треба да носи и део традиције.
Због тога, Горење је спремило специјалну акцијску понуду најпопуларнијих малих кућних апарата који ће новопеченом пару својим иновативним фукцијама прискочити у помоћ у традиционалним кућним пословима. Било да је у питању кухињски робот, штапни миксер, кетлер или тостер, Горење ће почетак заједничког живота учинити једноставнијим и угоднијим, а вама олакшати бирање корисног поклона који сигурно неће завршити на последњој полици у остави.

Осим акцијском понудом, Горење обележава Младенце и, сада већ традиционално, наградним конкурсом на веб-сајту славимозаједно.горење.рс. Сви корисници имају прилику да поделе кратку причу или савет родитеља или баке и деке о неговању брака и породице којим су се водили кроз живот. Док бирате савршен поклон којим ћете обележити овај празник, послушајте драгоцене савете парова који су дочекали сребрну и златну свадбу и гласајте за најкориснији, јер ће пет победничких прича праћених ретро фотографијом Горење наградити вредним поклонима.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR