Glas Javnosti

PRIZNANJE JEDNE BEOGRAĐANSKE: Mužu sam za 20 godina braka ispeglala SAMO JEDNU košulju!

Porodica
Autor: Glas javnosti

Za peglanje se smatra da je jedna od najtežih aktivnosti u kućnim poslovima a mnoge domaćice bi se sa time složile. Žena iz Beograda, odlučila je da podeli svoje životno iskustvo i objasni zbbog čega svom mužu za 20 godina braka ispeglala samo jednu jedinu košulju!

Ovo je njena ispovest:

-Suprug i ja smo se verili dva meseca posle zabavljanja. Poznavali smo se skoro dve godine, imali smo iste prijatelje, ali nismo odmah na prvi pogled "kliknuli". U stvari, on je dve godine pokušavao da me odvede na piće, a ja sam imala dečka. Dočekao je da ponovo budem sing i, iz radoznalosti sam otišla na piće. Trebalo je neko vreme da sve legne na svoje, ali posle dva meseca, znalo smo da smo stvoreni jedno za drugo, pre svega on za mene jer je veoma STRPLJIV. Venčali smo se i ja sam se odmah prihvatila uloge supruge. Otišli smo i na medeni mesec, i uživali smo svih 10 dana - svaki dan smo se svađali, to nije teško sa mnom, ali smo se i voleli. Kad smo se vratili u stvaran život, htela sam da mu budem prava supruga - da ga dočekujem s posla sa gotovim ručkom, da ima i da zasladi, ali i da bude opeglan. Budući da na posao ide u odelu, i da svaki dan menja košulje, želela sam sa ponosom da mu pokažem kako sve oprala i sve popeglala. Bilo je tu bogami za prvi put desetak košulja. Sve sam mu ispeglala, savila i sarme i zadovoljan sačekala ga da dođe s posla. Naravno, odmah sam se pohvalila i pokazala kako sam celi dan provela posvećena samo njemu. Ne znam šta sam očekivala, ali to što je izgovorio nisam ni u najgorem ludilu.

-Baš lepo, ali moja mama bolje pegla od tebe! Vidiš, ova linija..., ne znam da li je bio svestan šta je rekao, ali ja jesam, 

Volim da kažem kakva sam glupača tad ispala, jesam vala baš... Više nisam nikad dozvolila. 

-Od sad nek ti mama pegla, ja sigurno neću, samo sam ga prekinula i izašla iz sobe.

Od tog dana, negde 11 dana od našeg venčanja pa do danas, evo već 20 godina, nisam mu opeglala nijednu stvarčicu, i ne mislim, on to tako dobro pegla, baš kako i njegova mama. 

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR