Glas Javnosti

Po čemu su bebe rođene u decembru POSEBNE?

Porodica
Autor: Glas javnosti

Najmanji broj beba u svetu se rodi tokom decembra, tako da su ovi mališani već od početka posebni.

Istraživanje u kojem su učestvovali studenti u Španiji i Italiji pokazalo je da postoji veća šansa da oni koji su rođeni u decembru budu jutarnji tipovi. Druga istraživanja pokazala su da deca rođena u ovom periodu godine imaju tendenciju da ranije zaspu.

Mnogi roditelji brinu o tome kako će njihovo dete verovatno biti najmlađe u vrtiću, ali ovo je zapravo dobra stvar, jer kasnije ta deca postaju itekako uspešna. Istraživanja pokazuju da najmlađi često nadmaše starije kada je reč o uspesima na fakultetu.

Guardian je izveštavao da su analize popisa stanovništva u Velikoj Britaniji utvrdile da će bebe rođene u decembru najverovatnije postati stomatolozi. Takođe, dečaci imaju veću šansu da budu levoruki, objavio je Univerzitet u Beču. Učestvovalo je 13 hiljada ispitanika, a dokazano je da je 7,5 posto žena i 8,8 posto muškaraca levoruko.

Ako verujete u horoskop, sigurno će vam biti važno da li će se dete roditi pre ili posle 21. decembra. Oni koji su rođeni u periodu od 1. do 21. su strelci i ekstroverti su koji vole putovanja. Ako vaše dete dođe na svet u periodu od 22. do 31. decembra, biće jarac, što znači da će biti odlučna i pouzdana osoba,piše Klix.

Još jedan odličan podatak je taj da bebe rođene za vreme Božića imaju najveću statističku verovatnoću da žive duže od 100 godina.

BONUS VIDEO: Vesna Rivas ispričala psihoterapeutu šokantne detalje o svom životu…SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP