Glas Javnosti

Par saveta da se upotrebi stara dečija garderoba

Porodica
Autor: Glas javnosti

Deca brzo prerastaju svoju odeću, te stalno postoji potreba za novom, a to povlači i problem odlaganja starih stvari. Zato vam predlažemo nekoliko ideja koje će vam pomoći sa rešavanjem nepotrebne dečije garderobe.

1. Poklon drugima
Većina ovo i radi i što da ne, to su dečije stvari koje su kratko i nošene jer deca brzo rastu a postoje ljudi kojima je ona dobrodošla. Poklanjanjem stare odeće, činite humano delo, rasterećujete garderober i čuvate životnu sredinu.

2. Prodaja stare garderobe
Danas postoji toliko sajtova, gde možete prodati dovoljno je samo da napraviti svoj nalog i prodati staru garderobu po željenoj ceni.

3. Šivenje jastuka

Stara dečija garderoba je dobar uzorak za šivenje jastuka ili drugih dodataka za svoj enterijer. Pruža vam mogućnost da unesete vesele boje u svoj prostor i razbijete monotoniju.

4. Pravljenje igračaka od stare odeće

Dajte staroj garderobi novu namenu pretvaranjem u igračke. Na internetu možete pronaći veliki broj ideja za svoje kreacije.

5. Krojenje šarenih prostirki

Ako ste umetnička duša, možete ispoljiti svoju kreativnost i napraviti čak i vrlo lepe, šarene prostirke, sa različitom namenom.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR