Glas Javnosti

NAJHRABRIJA SU DECA ČIJE IME POČINJE NA SLOVO M: Otkrivamo koje ih još osobine krase, ali i šta su im slabe tačke

Porodica
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Maja, Marina, Marija, Miloš, Marko - su prelepa i jako popularna imena u Srbiji, a ovo su osobine koje krase njihovo prvo slovo.

Najpopularnija muška i ženska imena počinju na slovo M, ako planirate da date svom detetu neko od njih ovo su osobine koje ih krase. Osobe čije ime počinje na slovo M predstavljaju odgovorne, hrabre i pouzdane ljude. Rođeni su da budu uspešni, ali i da budu jak oslonac, kako drugima, tako i sebi, u raznim aspektima života.


Na profesionalnom planu se ističu po svojoj marljivosti, racionalnom stavu i smirenosti čak i u najkritičnijim situacijama. Neretko ostvaruju zavidan poslovni uspeh, a hladan um i čvrsti temelji čine da budu idealni lideri.

printscreen/ instagram
foto: Glas javnosti

Početno slovo M simbolizuje osobe koje su i inteligentne. Pored toga su vrlo odane u odnosima i savršeni su savetodavci. Okruženi su brojnim poznanicima, ali imaju samo par pravih prijatelja. U ljubavi su iskreni, odani i predani odnosu, ali samo ukoliko se druga strana jednako trudi da zajendo napreduju.


Ne vole površnost i nametljivost, a njihova slaba tačka može biti to što supreviše oprezni i kritički nastrojeni. Često ih karakteriše nedostatak spontanosti i prilagodljivosti, ali ih i preterani perfekcionizamsputava da žive lako i optimistično.

printscreen / bebac
foto: Glas javnosti / espreso

Osobe čije je početno slovo imena M lako pronađu inspiraciju, ali su i vrlo intuitivne. Iako spolja deluju strogo i hladno, u njima je skrivena nežna umetnička duša koja živi od ljubavi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR