Glas Javnosti

Kako da znate da će vaš voljeni biti dobar muž i otac vaše dece? Ovo ga odaje!

Porodica
Autor: Glas javnosti

Planovi za budućnost su neizvesni i promenljivi, posebno kada ne procenite dobro osobu sa kojom je planirate. Za zdrav i kvalitetan odnos sa partnerom, i dalje, za bolju i sigurnu budućnost, potrebno je, pre svega, da iskrenost bude na prvom mestu. Evo šta odaje gospodina pravog!

Budućeg dobrog muža i oca mogu odati neke od ovih karakteristika: 

Uvek vam rado pomaže u kući

Budući muž vam uvek priskoči kada je kuća u haosu, ume da vas iznenadi opranim sudovima, usisanom kućom ili, prosto, nekom majstorijom u kući. Za njega ne postoji podela na muške i ženske poslove, te će on i u budućem zajedničkom životu biti takav. Na ovakvog muškarca uvek možete računati, on će za vas i vaše dete uvek biti na raspolaganju. Još ako je vešt u spremanju nekih jela, on je pun pogodak!

Lako se snalazi u situacijama kada mora da radi pod pritiskom

Podrška partnera je najvažnija kada zasnujete zajednički život. Na njega ćete se osloniti u teškim vremenima, kada se nađete u bezizlaznoj situaciji. Takav muškarac koji je i pod pritiskom miran i staložen, umeće i u kriznim situacijama da reaguje na sličan način. Kada u vaš dom stigne beba, neće mu biti teško da vas odmeni kada ste preumorni, iscrpljeni, zabrinuti. Biće vaša podrška u svemu. Sa lakoćom će se nositi sa problemima, jer on je otac i glava porodice. On brine o vama i vašoj bebi, a znaće i da vas čuva kako samo brižni očevi to umeju.

Vaše potrebe su nešto o čemu stalno razmišlja

Muškarac koji brine o vašim potrebama bilo koje vrste, trudi se da uvek budete zadovoljne, nasmejane, srećne, kao otac i brižan muž daće od sebe još više. Biće spreman da u zajednički život uloži celog sebe za dobrobit svoje porodice. Briga za druge i o drugima pokazuje njegovu nežnu stranu ličnosti koju će pokazati u punom sjaju kad beba stigne.

Odgovoran je u svakoj životnoj situaciji

Kada je čovek odgovoran, razmišlja o svim životnim potrebama, kako svojih, tako i potrebama svoje buduće žene i majke njegove dece. On će razmišljati o računima, o tome da li je sve poneo što je potrebno kada krenete na zajednički put, trudiće se da vam udovolji i da se pored njega osećate kao princeza. Isti odnos ima i prema životinjama, pa se i prema njima ophodi sa ljubavlju i pažnom. Ima kućne ljubimce i o njima se stara, što je dobra osnova za budućeg odgovornog roditelja.

(Izvor: Srbija Danas)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR