Glas Javnosti

Gvinet Paltrou: Brak mi je u krizi zbog karantina

Porodica
Autor: Glas Javnosti

Glumica Gvinet Paltrou i njen suprug Bred Falčak i nakon dve godine braka ne žive zajedno. Ona je u videu koji je objavljen na Jutjubu ispričala da ih je novonastala situacija prisilila da sada borave u istoj kući i to svima teško pada.

Naime, ona je zbog ove situacije potražila pomoć psihologa, jer njihov zajednički život dovodi do tenzija i seksualnih frustracija.

“Srećni smo jer je naša veza i ljubav jaka, ali sve ovo ostavlja traga na nama. Zatvoreni smo u kući s dvoje dece i ograničeno nam je kretanje. Mislim da nam je svima ovo jako izazovno i ponekad teško. Pogotovo deci koja su navikla da imaju mnogo kontakta sa svojim prijateljima. Striktno se držimo svih mera i ni sa kim nemamo kontakt jerne izlazimo iz kuće”, rekla je glumica i dodala:

“To, naravno, stvara i nama kao partnerima intimni problem. Ne znamo gde da se sklonimo i budemo malo u miru posvećeni jedno drugome”, požalila se ona.

Ona je istakla da nje njihova veza stabilna, ali su ipak potražili pomoć kako bi rešili probleme koje trenutno imaju u braku.

Izvor: Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR