Glas Javnosti

DALA ĆERKU NA USVAJANJE odmah po rođenju, kada je rekla razlog SESTRA JE NAZVALA MONSTRUMOM!

Porodica
Autor: Glas javnosti

Jedna žena na društvenoj mreži ispričala je bolnu priču o svojoj sestri koja je ostavila dvogodišnju ćerku na usvajanje nakon što je rodila sina jer navodno "nije mogla da brine za dvoje dece".

Razočarana tetka, koja je to saznala preko razgovora sa porodicom kaže da je to zato što njena sestra nije htela da ima ćerku. Sada se ona bori za starateljstvo.

- Nakon što je Kendis rodila dečaka tokom pandemije, porodica se okupila i preko video snimka pokazala bebu - započela je korisnica mreža. Anonimna žena rekla je da je takođe bila oduševljena susretom s novim nećakom i da ponovo može videti svoju nećakinju pa je pitala može li da je pozdravi.

No, raspoloženje se promenilo kada je ženina sestra navodno otkrila da je ćerku dala na usvajanje, a da nikome nije rekla i u tome trenutku svi su zaćutali.

Trenutno trudna, ali finansijski stabilna, tetka kaže kako će pokrenuti proces usvajanja jer želi detetu da pruži zdravo odrastanje u toplini doma.

- Sestra i ja znamo što je pravi razlog - ona nije htela devojčicu. Bila je depresivna kada je saznala pol u prvoj trudnoći, a oduševljena u drugoj. Odbacila je curicu da se fokusira na dečaka. Svašta sam joj rekla tokom poziva, između ostalog da je čudovište - otkrila je korisnica.

- Boriću se na sudu za starateljstvo, možda čak i za dečaka, još razmišljam o tome - dodala je.

Za kraj je zahvalila svim nepoznatim ljudima koji su joj pružili podršku.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR