Glas Javnosti

Putin se sastao sa porodicama poginulih vojnika u Severnom vojnom okrugu

Svet
Autor: Glas javnosti

Prema rečima Peskova „predsednik je imao prilično detaljan razgovor sa porodicama, a komunicirao je i sa udovicama i sa decom“

Na Badnje veče ruski predsednik Vladimir Putin sastao se u svojoj rezidenciji u blizini Moskve sa porodicama vojnika koji su poginuli u Ukrajini, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Na Badnje veče Vladimir Putin se sastao u rezidenciji Novo-Ogarevo sa porodicama heroja Rusije koji su poginuli u Severnom vojnom okrugu - rekao je on.

Pre toga, tokom novogodišnjih praznika, organizovan je program gostujućih izložbi, predstava i drugih svečanih događaja za porodice kao lične goste predsednika u Moskvi, prenose RIA Novosti.

- Večeras su u rezidenciji predsednika države deca naših palih heroja ukratko obišla štalu i ispričali o konjima koji tu žive - dodao je pres sekretar.

Prema rečima Peskova „predsednik je imao prilično detaljan razgovor sa porodicama, a komunicirao je i sa udovicama i sa decom“.

Predsednik je potom pozvao porodice na božićnu večeru.

- Putin i članovi porodica poginulih vojnika prisustvovaće božićnoj službi u hramu Spasa Nerukotvorenog na teritoriji konaka Novo-Ogarevo - dodao je Peskov.


Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR