Glas Javnosti

Humana Emilija poklanja haljine maturantkinjama

Društvo
Autor: Glas javnosti

Biti human nije teško,, potrebno je malo saosećanja,volje, pružena ruka...

Primer za to je mlada žena iz Grocke Emilija Rakić (39),ona je rešila da pokloni čak tri maturske haljine budućim maturantkinjama koje nisu u mogućnosti da sebi priušte, uz haljinu dolaze i odgovarajuće cipele.

Emilija je takođe skromna,samohrana majka devojčice i dečaka od 10 i 18 godina.Ona možda nema mnogo novca ali ima ogromno srce i dosta haljina i cipela koje su praktično nenošene te se oglasila putem društvenih mreža kaako bi nekoj maloj ili velikoj maturantkinji ulepšala ovaj poseban dan...


Foto: Printskrin/instagram

-Zdravo.Htela bih pokloniti haljinu za maturu nekoj devojci,plus šminku i frizuru gratis,tako da,ako ima neka devojka koja to ne može sebi priuštiti,neka se javi,bilo bi mi drago.  -napisala je Emilija nedavno na Fejsbuku.

Emilija je oduvek živela veoma skromno i takođe je svoju prvu matursku haljinu dobila od komšinice,bila su druga vremena, skromnije se živelo...kaže Emilija.  Ova vredna žena i majka danas radi kao obezbeđenje na aerodromu "Nikola Tesla" i živi skromno i lepo sa svojom decom.

Emilija svaka čast !!!

Glas javnosti/K04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR