Glas Javnosti

Vebinar: „EPALE kao alat za povećanje vidljivosti projekata“ zakazan za 23. jul 2020. godine

Obrazovanje
Autor: Glas javnosti

Vebinar na temu „EPALE kao alat za povećanje vidljivosti projekata“ biće održan u četvrtak, 23. jula 2020. u 16 sati. Ovaj vebinar organizuje Fondacija Tempus – EPALE Srbija nacionalni tim za podršku.

EPALE platforma namenjena je profesionalcima u oblasti obrazovanja odraslih u Evropi (nastavnicima, profesorima, trenerima, istraživačima, organizatorima, donosiocima odluka) i omogućava svima koji se bave obrazovanjem odraslih da se virtuelno sastanu na jednom mestu i razmene svoja znanja, iskustva, pitanja i primere dobre prakse. Cilj vebinara je predstavljanje mogućnosti koje EPALE platforma nudi pojedincima i organizacijama koje sprovode neki od međunarodnih Erasmus+ ili drugih projekata kako bi povećali vidljivost njihovih aktivnosti i rezultata.

Učesnici vebinara imaju priliku da saznaju na koji način mogu da iskoriste različite tipove sadržaja i grupa na EPALE-u (blogovi, vesti, događaji, resursi, zajednice praksi) za promociju svojih aktivnosti u okviru zajednice koja okuplja više od 70 hiljada edukatora širom Evrope. Konkretni primeri korišćenja EPALE-a, kako edukatori koji se bave obrazovanjem odraslih mogu koristiti ovu platformu za potrebe projekata, ali i još mnogo drugih tema biće na ovom vebinaru. Prijava za učešće na ovom vebinaru vrši se isključivo popunjavanjem registracionog formulara.

Rok za prijavu je utorak, 21. jul do 23:59 časova. Nakon isteka roka, link za pristup vebinaru biće poslat prijavljenim učesnicima putem mejla. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti EPALE Srbija nacionalnom timu za podršku putem telefona i e-pošte: Telefon: 011/3342 430 (opcija 3), E-pošta: adult-education@tempus.ac.rs

(Izvor: Fondacija Tempus)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR