Glas Javnosti

Osmaci, prijavite se za neki od četiri programa podrške International School!

Obrazovanje
Autor: Glas javnosti

Za najbolje učenike osmog razreda koji su prethodnoj godini ostvarili zapažene rezultate iz oblasti nauke, umetnosti ili sporta, do 30. juna mogu da se prijave za neki od programa podrške International School.

Prijavljivanjem za neki od International School programa možete ostvariti popust na školarinu od 10 do 100 posto. Jedinstvena prilika za sve učenike koji žele da budu deo uspešne generacije Kembridž školaraca i deo elite koja se izdvaja znanjem, ove godine u ponudi su četiri različita programa podstreka za najbolje učenike.

Program „GENIUS MUNDI” – namenjen je talentovanim učenicima koji su postizali dobre rezultate na regionalnim, republičkim i/ili svetskim takmičenjima. 

Program „ZDRAVKO” – ovaj podstrek je posebno osmišljen za učenike koji su ostvarili dobre rezultate u individualnom ili timskom sportu. 

Program „UM-etnost” – namenjen je svima koji se osećaju kao umetničke duše i uživaju u pisanju, slikanju, glumi, sviranju ili komponovanju. 

Program „VUKOVAC” – namenjen je svim odlikašima koji su osmi razred završili sa peticama iz svih predmeta. 

U najmodernijoj Kembridž školi u regionu nastava se odvija isključivo na engleskom jeziku, koriste se najnovije tehnologije, a međunarodno priznate diplome su ono što International School čini drugačijom. Učenici koje komisija izabere imaće priliku da svoje obrazovanje nastave u školi koja na idealan način kombinuje tehnološke inovacije i akademsku izvrsnost. Učenici International Schoola stiču veštine i znanja za 21. vek koji im otvaraju vrata prestižnih univerziteta širom sveta i zemlje. Svi zainteresovani učenici mogu se prijaviti ovde.  

(Izvor: Žena)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR