Glas Javnosti

4 APLIKACIJE ZA PREDUZETNIKE: biznismeni morate ih probati!

Obrazovanje
Autor: Glas javnosti

Ukoliko pokrećete startap, ove aplikacije će vam sigurno koristit za poslovanje.i

Mnogo ima aplikacija koje preduzetnici već koriste u svom biznisu, Gmail, Trello, GoogleDocs... Saznajte koje su to 4 kvaltietne aplikacije koje su dugo na tržištu, a malo su poznate.

Ukoliko ste vlasnik biznisa, probajte da ih koristite i nećete se pokajati.

Ginger

Ako je vaš biznis prerastao lokalne okvire i ulazi u više vremenskih zona, Ginger je aplikacija za vas. Održavajte onlajn konsultacije, brejnstorminge, nadgledajte izvršenje zadataka.

Gde god da se nalaze, uz korišćenje ove aplikacije, svi vaši zaposleni biće u neprestanoj komunikaciji bez teškoća.

 

Izvor: Pexels

 

Lift

Ova neobična aplikacija za rad na sebi i povećanje efikasnosti daje korisniku mogućnost da bude deo neke od mikrozajednica. Postanite član grupe „Spavamo 7 sati” i potrudite se da svakoga dana ispunite svoje obećanje. Gde je motivacija? Drugi članovi će vas nagraditi kada ispunite cilj.

Izvor: Pexels

Any.do

U pitanju je lista zadataka, efikasno organizovana po sedmičnom rasporedu. Pregledna i brza, ova aplikacija će koristiti ne samo preduzetnicima, već i svima koji žele da žive organizovanim životom.

Flipboard

Pratite poslovne naloge na društvenim mrežama, profesionalne blogove, web sajtove i magazine. Aplikaciju možete prilagoditi tako da pokazuje najposećenije stranice. Flipboard takođe poseduje efikasnu pretragu, kao i opciju sortiranja materijala.

 

 

Ukoliko pokrećete startap, ove aplikacije će vam sigurno biti od velike koristi, aako razmišljate o tome da gradite karijeru u razvoju aplikacija, koristiće vam dvojako. Pre svega uz njih možete da organizujete dan, a potom da iz njih crpite i inspiraciju za svoje projekte.

 

Izvor: kurir.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR