Glas Javnosti

ŽENE ODUŠEVLJENE FRIZUROM DŽENIFER LOPEZ: Ove ŠIŠKE su NOVI ultimativni TREND! (FOTO)

Moda
Autor: Glas javnosti

Savršen dokaz koliko žena može da izgleda dobro i u opuštenoj varijanti sve dok na glavi ima savršeno dobru frizuru je Dženifer Lopez. Nova frizura J Lo oduševila je sve žene.

Kada kažemo “savršenu” onda zaista i mislimo na najsavršeniju moguću varijantu koju možete da stvorite u svojoj glavi.

Ovoliko ravna, savršeno centrirana i neverovatno uglađena kosa se ne sreće baš često, zar ne?

Iako je J Lo poznata kao neko čiji oblik lica idealno podnosi sve moguće i nemoguće kombinacije, u zadnje vreme navikli smo da je viđamo ili sa visoko podignutim konjskim repom, ili pak sa bujnim i raskošnim loknama do struka.

 

Zato nas je prilično iznenadila objava koja je za cilj imala predstavljanje rubova koji gotovo u milimetar uokviriju njene obraze i jagodice, a njenom izgledu daju neku čvrstinu i nesumnjivu odvažnost.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ☆꧁Fashion Addict꧂☆ (@newoutfitters)

 

Dugački rub nije neka posebna novost, bar kada su društvene mreže u pitanju. Navikli smo već da viđamo dame poput En Hatavej i Rijane sa setom bočno definisanih šiški, što nam ukazuje da će se ovaj trend nastaviti i tokom leta. Ali ipak, ovako gusta i oštra varijanta kakvu srećemo kod J Lo definitivno (bar za sada) odnosi pobedu. I to iz svih mogućih uglova!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Oblikovane tako da podsećaju na gustu i kvalitetnu zavesu koja svom težinom pada sa obe strane lica, ova frizura istovremeno naglašava obraze i centralni deo glave, a dozvoljava i čelu da zasija svojim punim sjajem. Uz njenu divnu zlatnu nijansu čini se da apsolutno ništa ne može poći po zlu, i da će (uz pravilno oblikovanje) svaka dlaka ostati na svom mestu čak i u toplim letnjim mesecima koji nam slede

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR