Glas Javnosti

ZAŠTO KUPUJEMO CIPELE KOJE NAM NISU POTREBNE: Za to postoje TRI važna razloga kojih morate da se rešite

Moda
Autor: Glas javnosti

Koliko pari cipela imate kući, a da ih do sada nikada niste obule?

Žene su same sebi najveći neprijatelji, posebno kada je reč o kupovini cipela. Evo koje greške žene najčešće prave kada je reč o kupovini svog omiljenog odevnog predmeta.

Nije vam bitan materijal od kog su izrađene

Ukoliko nam se cipele svide na prvi pogled, često ih nećemo zbog lošeg materijala od kog su izrađene odustati od kupovine. U tom trenutku nije važno da li su cipele u potpunosti izrađene od sintetike ili od nekog prirodnog materijala, ali itekako je važno. Zato sledeći put kad vidite nove, božanstvene cipele, pogledajte od kog su materijala izrađene i to najbolje pre nego što ih isprobate.


Probali ste samo jednu cipelu

Nikada ne smete kupiti cipele ako ste probali samo jednu od njih. Kod većine ljudi se levo i desno stopalo barem malo razlikuju. Posebno oprezne morate biti ako ste osobe sa zdravstvenim problemima - zdravlje i udobnost trebali bi biti na prvome mestu. Zato obavezno isprobajte obe cipele i barem nekoliko minuta provedite u njima kako biste bili sigurni da vam odgovaraju.
Videla sam ih u časopisu

Žene žele da imaju cipele kakve nose modeli u časopisima. Ako kupujete cipele za svakodnevno nošenje na posao i u njima mislite da hodate ceo dan, zaboravite na vrtoglavo visoke potpetice. Osim ako na kraju dana ne želite ići kući bosi. Osim toga, manekenke koje se smeše sa naslovnih strana u tim cipelama ne moraju hodati.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR