Glas Javnosti

Vraćanje 90-ih: Modni trend tokom karantina

Moda
Autor: Glas javnosti

Slavne influenserke uvele su modni trend tokom kućne izolacije usled pandemije korona virusa i poručuju da modu vole i kod kuće.

Ko je rekao da tokom izolacije treba da pustimo trendove „niz vodu“? Sigurno su vam dosadile široke, kućne majice i trenerke i baš sada imate neizmernu želju za sređivanjem i chic outfitom. Ipak, ako ste kod kuće, to ne znači da ne treba da budete u koraku sa modnim trendovima.

Poznate influenserke su nam pokazale da u njima uživaju i tokom karantina, a uspele su i da povrate trend iz devedesetih godina. On je pre svega udoban, pa smo sigurni da ne postoji devojka koja ga neće prisvojiti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Treating every day like Sunday ??

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Znate li onu, dobro poznatu: „Treba mi nešto za „po kući“.“? Upravo ovde je reč o takvim odevnim komadima. Poznate dame fotografisale su se u udobnim kompletima, bilo da je reč o sportskim ili ženstvenijim varijantama.

Ipak, ono što takođe postaje veoma aktuelno, jesu trenerke od rastezljivih materijala koje su takođe udobne. Izaberite svoju kombinaciju i budite u trendu i tokom karantina.

Izvor: Cosmopolitan

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

from google hangouts, to facetime meetings, to zoom fittings.. to bugging my bf ?

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

HQ days ??

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR