Glas Javnosti

Visoka moda inspirisana knjigama

Moda
Autor: Glas javnosti

Francuska dizajnerka Sylvie Facon od svojih kreacija napravila je pravo remek-delo! Njene kreacije odišu novinom, snagom, ljubavlju prema knjigama i književnim delima.

Veoma strastvena u izradi haljina tehnikom savršenog spoja umetnosti i veštine, njene kolekcije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Lepota ovih tkanina predviđena je samo za žene. U ovim haljinama svaka žena bi se osećala kao princeza ili, u najmanju ruku, kao ratnica iz neke priče o prošlim vremenima. Sve njene kreacije su veoma ženstvene, izučene do poslednjeg detalja. Za ovako savršene haljine potrebno je savladati sve prepreke, od skice do poslednje tačke! Tu su i motivi i jedinstvo sa prirodom, cveće i žito, ali i lepota žene u takvom okruženju. Inspiracija je uzeta iz najlepših delova prirodnih dražesnosti.

 

Elementi gotike, crnih boja i snažnih simbola, takođe su jedan od interesantnih detalja ove kreatorke.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Chantilly éternelle : composition mêlant dentelles anciennes et contemporaines. @sylviefaconcreatricefrance @jeanbracq #dentelledecalaiscaudry

A post shared by Sylvie Facon Créatrice France (@sylviefaconcreatricefrance) on

 

Takođe, bajkoviti predeli, zamkovi i knjige, svakako su pronašli svoje mesto u njenim kreacijama. Jedinstvena i originalna, ova kreatorka zaslužuje sve pohvale.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR