Glas Javnosti
posta

Evo koje trikove treba da koristite za veći VOLUMEN USANA

Moda
Autor: Glas javnosti

Velike usne su i dalje u trendu, zar ne? Zato u nastavku saznjajte trikove uz pomoć kojih vaše usne mogu izgledati veće, bez ikakve plastične operacije.

Mnogi koriste filere  da bi dobili punije usne a zašto bi koristili filere kad postoji mnogo zgodnih trikova za prelepe usne. Savremena žena ima na raspolaganju ruževe u svim bojama. Ipak, večna je potraga za savršenim nude nijansama. Usne će biti poput idealnog platna za nanošenje karmina, a na ovaj način dobiće se izvesna punoća. Idealno bi bilo da karmin nanosite četkicom za karmin. 

Nemojte koristite tamne karmine ukoliko imate tanke usne, jer usne sa njima izgledaju još tanje nego što jesu. Eksperimentišite sa bojama, nađite odgovarajuću vašem tenu, imajte u vidu da nude nijanse daju najpuniji izgled tankim usnama. Rozikaste i breskvaste nijanse sjaja za usne na svetlosti daju efekat punijih usana. Možete isprobati i neki od sjajeva koji su namenjeni povećanju volumena usana. Takođe, za ovaj efekat, možete naneti sjaj i samo na sredinu usana.

Za efekt senzualnih napućenih usana, koristite četkicu za zube. Očetkajte njome usne, zatim nanesite ulje za negu usana. Oivičite usne olovkom koja je jednu nijansu tamnija od vaše prirodne boje usana. Nanosite je od centra, ka spolja. 

Konturisanjem usana možete napraviti senku tako da donje usne izgledaju veće. Bronzerom lagano pređite preko linije koja se nalazi ispod vaše donje usne i paralelna je sa usnom.

Pilingujte vaše usne. Možete napraviti piling i sami, mešanjem hidrantne kreme sa kafom ili koristite so. Nakon petominutnog masiranja, usne će delovati punije. Usne premažite tečnim puderom, pa tek onda nanesite olovku ili karmin. Spoljašnji uglovi usana, ukoliko su namazani tamnijom nijansom karmina, od sredine namazane svetlijom, daju efekat punoće. Sam centar usana treba da bude najsvetliji.

Kupujte sjajeve, balzame ili druge proizvode za usne koje sadrže mentol. Korišćenjem ovog sastojka, dolazi do ubrzavanja protoka krvi, a usne bivaju većeg volumena.

(Glas javnosti/10naj.com)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR