Glas Javnosti

Vaša kosa NIJE previše bujna i raskošna! BIKSI STIL rešava vaš problem u 2022

Moda
Autor: Glas javnosti

Sa popularnim biksi stilom, koja je obeležila period devedesetih godina, sada u mnogo boljoj i prefinjenijoj verziji obeležiće i ovu godinu.

Prednost ove frizure je što kosa ne mora da bude potpuno ravna da bi dobro izgledala, pa se za nju mogu odlučiti i osobe s kovrdžavom kosom.
Biksi je kraća frizura nego bob, a opet duža od klasičnog piksija, što znači da je kosa šišana stepenasto, a njeni pramenovi okružuju lice sve do klasične bob dužine. To će posebno osvojiti sve vas koje se nikad dosad niste usudile napraviti radikalni piksi rez, jer ćete i dalje uspeti zadržati sve ono najbolje od boba, a opet ćete u svoj stil uneti malo promene i dinamike.


Kako stilizirati biksi?
Kako god to poželite, pa se pritom možete igrati i nešto razigranijom teksturom ili ga možete učiniti zaglađenim i slek. Frizerski stilisti savetuju da se na tanjoj kosi koristi sprej za teksturu koji će stvoriti volumen od samog korena kose, dok za biksi koji se interpretira na debljoj vlasi preporučaju nanošenje stajling kreme pre feniranja, koja će finalnoj frizuri dati taj utisak doteranosti. 

Biksi frizura je savršen izbor za zimu jer ostavlja utisak, daje na važnosti, zabavna je, svestrana i vrlo se lako personalizira da odgovara baš svakom tipu lica.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR