Glas Javnosti

TREND KOJI NAM SE NAMEĆE: Maske postale apsolutni 'must have'!

Moda
Autor: Glas javnosti

Usled pandemije korona virusa, zaštitne maske su dobile svoj puni prostor vladanja stajlingom pojedinih žena. Trend koji se nametnuo i koji je postao apsolutni hit jesu i maske sa likovima svetaca koje su poneli mnogi i ispratili kao pandan celoj situaciji ca korona virusom.

Svakodnevno na ulici viđamo ljude sa maskama. To ne bi bilo ništa čudno kada kada ne bismo otišli u krajnost, pa dezen maske kombinovali sa onim što smo obukli... Tako, roze masku usklađujemo sa roze-belom odevnom kombinacijom, ili, tufnice na majici ili košulji, upotpunimo sličnom zaštitnom maskom. Takođe, ne čudi ručna izrada maski različitih dezena, a ni bezbroj različitih kreativnih ideja. Međutim, najnoviji trend među zaštitnim maskama postale su maske sa verskim likovima i motivima.

U Zagrebu, na primer, možete kupiti zaštitne maske sa likovima svetaca koje su postale apsolutni "must have" ovog leta. Tu su maske sa likom blaženog Alojzija Stepinca, Gospe od Kamenitih vrata ili pak s likom svetog Josipa s malim Isusom u naručju koje se prodaju u Zagrebu, a prodaja ide odlično!

 

(Izvor: 24 sata)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR