Glas Javnosti

PUCA OD LUKSUZA "Tifani" predstavio svoj najskuplji KOMAD NAKITA (FOTO)

Moda
Autor: Glas javnosti

Kompanija Tiffany & Co. predstavila je u Dubaiju najskuplji komad nakita u svojoj istoriji - ogrlicu World’s Fair.

Cena ogrlice se procenjuje na 20-30 miliona dolara, ali su predstavnici brenda odlučili da je za sada ne otkriju javnosti.

Ova ogrlica je ponovno ažuriranje komada koji je Tiffany & Co. kreirao za Svetsku izložbu 1939. godine. Tada je centralni kamen ogrlice bio akvamarin težak 200 karata, a danas se u potpunosti sastoji od dijamanata ukupne težine 180 karata. U centru ogrlice je dijamant od 80 karata, koji su predstavnici Tiffany & Co. predstavili pod nazivom "The Empire Diamond“. Ova ogrlica takođe sadrži platinu. "The Empire Diamond" se takođe može ukloniti sa ogrlice i ugraditi u prsten.

Kupac ogrlice će dobiti doživotnu uslugu od Tiffany & Co.: zlatari će uvek biti u kontaktu sa kupcem kako bi mogli da premeste dijamant sa ogrlice na prsten i obrnuto.

Ovo je inače, najskuplji komad u istoriji kuće nakita posle čuvenog "Tiffany Diamond", koji je ocenjen kao "neprocenjiv" i ne može se prodati. Nova ogrlica biće ponuđena na prodaju, pod uslovom da kupac dozvoli da se koristi za izložbe brenda.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


KOMENTAR
od Рашо u 01.12.2021   16:42:36 h
     0 

Е ова процена је за грохотан смех, пази само 20 до 30 милиона$! Па господо из Тифанија то је процена која има распон од 50%!
AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP