Glas Javnosti

Шта жену чини лепом: Особине правих дама

Moda
Autor: lepotaizdravlje.rs

Одувек се веровало да лепота долази изнутра. Не помаже ни скупа шминка, ни најбоља гардероба, ако немате то “нешто” у себи. Које су то особине које чине праву даму сазнајте у тексту.

Сталоженост као особина једне даме
Сталоженост је један од облика самоконтроле. У животу је пуно изазова и ако нисмо сталожени често упадамо у сукобе и уништавамо односе са људима у окружењу. Што се мање реагује, брани, објашњава икоме ишта, то имамо већу контролу над ситуацијом. Сталожени људи се суочавају са губицима, а сталоженост представља мирну луку у мору животних промена.

Елеганција је када са стилом решавате проблеме
Појава, покрети, стил и понашање лепе жене зраче елеганцијом особе која је сигурна у себе и у оно што јесте. Елеганција је и када жена са стилом решава проблеме, притом поштује етичке кодексе, у складу је са племенитим циљевима. Став оваквих жена је чврст, али имају дозу мистерије док им је енергија снажна и блага. Жене које су елегантне су сигурне у себе, али и рањиве. Елеганција је одраз дубине и мудрост

Храброст је неопходна за љубав
Храброст је неопходна за љубав, за промене, за осећања, за одлагање, за враћање, за сањање и испуњење циљева, жеља и снова. Храброст чине храбра дела, храброст је чврстина нашег карактера. Храбра жена је лепа жена.

Љубазност је особина којом освајате
Жене које су лепе љубазне су према свима, јер знају да није битно да вам се неко свиђа да бисте га волели. Неки ће љубазност схватити као слабост или рањивост, љубазност је у ствари особина јаких. Уколико не могу да учине нешто лепо, љубазне жене неће урадити ништа.

Самопоуздање је кад научите да волите себе
Када научимо да волимо себе, тада стекнемо и самопоуздање. Самосвест, преданост саморазвој чини да се осетимо као да ћемо успети у свему што пожелимо. Захваљујући самопоуздању са сигурношћу ћемо знати када да очекујемо позитиван след догађаја, зато што знамо да смо одговорни за свој живот.

Скромност је особина праве даме
Истински лепа жена је само она која зна да се свет не окреће око ње. То је она врста скромности која омогућава да славимо туђе успехе и постигнућа исто као сопствене. Када смо у потпуности задовољни сами собом, нема потребе да глумимо и да се претварамо. Највише волимо да будемо у позадини, радимо свој посао и пустимо успех да говори сам за себе. Лепота је када уживате у животу, баш таквом какав јесте, без поређења са другима.

Упорност је када сте начисто са собом
Када смо начисто сами са собом, знамо ко смо, шта желимо у животу, шта желимо у љубави, тек тада ћемо бити потпуно срећни. Из сваког изазова извлачимо нешто позитивно за себе, а како ми бивамо бољи, тако смо све више заштићени од негативних утицаја. Одлучност нас држи на правом путу, везује за снове и љубав и омогућава нам да волимо себе – управо одлучност нас спречава да се мењамо у зависности од окружења или околности и помаже нам да останемо оно што јесмо.

Памет су знање и емоције
Памет је повезана са знањем, али и са емоцијама. Када смо свесни зашто и када осећамо то што осећамо, можемо да постанемо флексибилни, лакше подносимо изазове и промене и решавати их на исправан начин. Интелигентни људи нису плашљиви, они знају да увек постоји избор.

Поштење је стремљење ка реалном
Поштени људи стреме ка ономе што је реално. Једноставни су, отворени, нежни, али и искрени у погледу онога што јесу. Оно што је за њих специфично јесте то да увек слушају своје срце. На поштене људе се увек можете ослонити и они ништа неће тражити заузврат, јер верују у истину као основу свега. Не мењају себе ради других и управо оно што јесу је њихов приоритет и основа за срећан живот.

Љубав омогућава успех на свим пољима
Не постоји лепша жена од оне која је поред вољене особе и која воли себе. Став који је испуњен љубављу омогућава успех на свим пољима – од каријере до родитељства. Неки људи могу заувек да имају место у срцу, али им то не осигурава и место у свакодневном животу

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR