Glas Javnosti

Savršen trik: Za par sekundi do bujnijih, većih i lepših grudi (VIDEO)

Moda
Autor: Glas javnosti

Sezona otvorenih majica, haljina sa dubokim dekolteom i najica bez bretela je počela, ali sa njom su došli i drugi problemi.

Korisnica TikToka podelila je koristan savet za kojim su poludele sve žene.Grudi u ovakvim stvarima, a posebno veće grudi, mogu da izgledaju čudno i neskladno.

Korisnica TikTok aplikacije, jedna je od devojka koja se susrela sa ovim problemom. Međutim, našla je način da se ozbori sa njim i to za svega par sekundi NJene grudi su zahvaljujući ovom triku bile podignute, črvršće i imale su savršen oblika, a sam video ima 2 miliona pregleda i više!

- Samo uzmite ovakvu gumicu i njom spojite bretle pozadi - objašnila je Džes koja je prethodno demonstrirala kako joj izgleđu grudi pre trika, a zatim pokazala šta se desilo kada je  upotrebila gumicu za kosu. Objasnila je i kako prethodno treba da vežete gumicu - prenosi magazin.novosti.rs. 

Komentari oduševljenih devojaka su se samo nizali:

"Ovaj trik mi je spasio život. Ne samo meni, već svim ženama sa velikim i opuštenim grudima", "Wow, moje grudi sada izgledaju kao da imam silikone", "Zašto za ovo nisam saznala pre", "Pored gumice, može da se koristi i ukosnica. Isti posao radi"...

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR