Glas Javnosti

SAVET ZA MUŠKARCE: Kako ukombinovati boju cipela sa odećom?

Moda
Autor: Glas javnosti

Obuća mora da se slaže sa vašim stvarima i zbog toga je vrlo važno da znate da uklopite boju cipela sa bojama stvari koje nosite. Mnogi muškarci su rekli da imaju problem sa ovakvim zadacima i da često ne znaju koje cipele trebaju da obuju i da uklope uz svoj stil.

Sledi kratak vodič kako da uklopite cipele sa ostatkom vaših stvari.
Crne cipele
Sa crnim cipelama ne možete pogrešiti i one su neutralne i slažu se sa svim kombinacijama. Crna boja je elegantna, tako da će vam pomoći da izgledate ozbiljnije, profesionalnije i učtivije ako ih nosite i sa njima nećete imati mnogo problema što se tiče uklapanja boja.

 
Braon cipele
Braon cipele obično nose malo ozbiljniji i stariji muškarci. Braon cipele se odlično uklapaju uz neutralne boje poput bele i crne, ali sjajno idu i uz sive i plave nijanse, tako da ih lako možete uklopiti sa sivkastim odelima. Naravno, krem boje takođe odlično idu uz braon cipele.
Plave cipele
Plave cipele omogućavaju da delujete malo opuštenije i odlično idu uz svetle boje i opuštene kombinacije, tako da ćete ih lako uklopiti sa raskopčanim i svetlim košuljama i odelima.
Cipele drugih boja
Cipele drugih boja je vrlo teško uklopiti uz ostatak vaših stvari i njih možete koristiti kao dodatni aksesoar koji će povezati neke dve boje. Ako nosite crno odelo sa crvenom kravatom, onda bi cipele crvenih nijansi uspele odlično da se uklope sa tom kombinacijom. U ovakvim slučajevima šarene cipele igraju veliku ulogu i mogu vam omoguiti da izgledate unikatno, veselo i pozitivno.


Glas javnosti/ M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR