Glas Javnosti

PRSTEN EVE MENDES IMA POSEBNU SIMBOLIKU: Kada budete čuli cenu, pašćete u nesvest (VIDEO)

Moda
Autor: Glas javnosti

Deo prihoda od saradnje ograničenog izdanja biće doniran organizaciji ,,The Art of Elisium" koja osnažuje umetnike i zajednicu

Najnovija stilska saradnja Eve Mendes ima sentimentalno značenje.


Glumica (50), sarađivala je sa juvelirom iz San Franciska na ekskluzivnom prstenu iza kojeg stoji posebna simbolika.

Mendes i brend, čiji su suosnivači Rejčel Skeli i Erik Rajan, udružili su se na specijalnom izdanju Cast-ovog rotacionog Flip prstena. Mendesin ,,Havana" prsten je napravljen od dragog kamenja hrizopraza, smaragdnog pavea i belog ahata, kao i dijamantskih akcenta i umetnut u 18-karatno zlato. Dizajn se prodaje za 9.750 dolara.


Smaragd posebno ima posebno mesto u Mendesovom srcu. Kada je glumica prvobitno zadirkivala dizajn 11. marta, napisala je na Instagramu da njena ljubav prema dragom kamenu „je duboka – to je bukvalno ime moje ćerke na španskom“, misleći na njenu devetogodišnju Esmeraldu, koju deli sa dugogodišnjim partnerom Rajanom Goslingom.


Prsten je dobio ime po Havani na Kubi, koja odaje počast Mendesinom nasleđu. ,,Odatle potiče moja porodica. Nakit  treba da bude emotivan ili ga ne nosim na pravi način", napisala je ispod objave na Instagramu u kojoj je najavljeno lansiranje u utorak.

Deo prihoda od saradnje ograničenog izdanja biće doniran organizaciji ,,The Art of Elisium" koja osnažuje umetnike i zajednicu, ističe People.


„Cast pravi fini nakit koji se lako stilizuje i koji je zabavan za nošenje. U njihovim komadima možete uživati danas i predati onima koje volite", rekao je Mendes u saopštenju za štampu. ,,Prilika da se poigram i odaberem svoju omiljenu kombinaciju boja za neverovatni ,,Flip Ring" je bila divna i da mogu da podržim  ,,The Art of Elisium", organizacija koju sam podržavala tokom godina, bila je šlag na torti."


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR