Glas Javnosti
posta

Primenite par trikova za savršenu šminku

Moda
Autor: Glas javnosti

Uz ovih nekoliko saveta vaša šminka će izgledati sjajno ceo dan! Postoje neke sitnice koje mogu biti od velike pomoći kako bi i vaša šminka bila postojana i kako biste ceo dan izgledali sveže!

1. Boja korektora

Ukoliko želite da odaberete korektor koji će vam pokrivati podočnjake – uvek je najbolje da uzmete nijansu koja je potpuno suprotna. Na primer – ako imate plavičaste podočnjake – odaberite narandžasti korektor.

2. Karmin  koji stoji ceo dan

Potrebna vam je olovka za usne, koja bi trebalo da bude što sličnije boje karminu. Olovkom popunite usne, pa nanesite ruž. Zatim lagano pritisnite papirnu maramicu na usne, pa četkicom nanesite malo pudera u prahu. Posle toga stavite još jedan sloj ruža i tako će vam se karmin zadržati ceo dan.

3.  Izgled i oblik obrva

Važno je da obrve izgledaju uredno i sređeno. Ponekad je potrebno i da ih sredite – kako bi izgledale sjajno! Tu u pomoć dolazi olovka za obrve ili senka.

4. Raskošne trepavice

Uvijte trepavice – pre nego što stavite maskaru. Zapamtite: trepavice možete oštetiti, preseći ili prelomiti ukoliko ih uvijate nakon stavljanja maskare! Za dodatan volumen – poslužite se jednim trikom: nanesite tanku crtu na kapak, tik uz koren trepavica. Za ovo vam može poslužiti četkica, a liniju možete “nacrtati” senkom, krejonom ili tečnim ajlajnerom.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR