Glas Javnosti

PRAVA KOŠULJA, PRAVI MUŠKARAC: Izaberite pravu košulju koja vam može služiti u svim prilikama

Moda
Autor: Glas javnosti

Šta savršena košulja mora posedovati i kako bi trebalo da izgleda? Danas je moguće pronaći bezbroj različitih stilova košulja i boja, ali većinom se određene košulje koriste u određenim prilikama ili situacijama. Dakle, potrebna nam je "univerzalna" košulja koju možemo nositi u svim prilikama, a da pritom svaki put izgledamo u najboljem izdanju.

Kako to postići? Pa postoji nekoliko načina uz pomoć kojih možete pronaći savršenu košulju. Savet je da uvek idete sa jednostavnim izborom, jer nekad je jednostavnije lakše. Zbog različitih stilova i dezena košulje možemo podeliti na elegantne i ležerne i njih oblačimo u zavisnosti od situacije.
Međutim, retko kad možete nešto elegantno nositi na opuštenoj žurci ili nešto ležerno na elegnatnoj večeri. Dakle potrebno je pronaći sredinu, košulju koja će odgovarati u svakoj prilici, piše Muški magazin.

Verovali ili ne ovo i nije toliko teško uraditi. Pre svega odaberite košulju koja će imati jednostavan dizajn. Zatim odaberite košulju koja će se najviše uklapati sa vašim garderoberom. Boja je vrlo bitna. Tamno plava ili crna boja može da se ukombinuje sa svim odevnim kombinacijama, pa je to naša preporuka pri kupovini savršene košulje.
Na ovaj način možete kupiti košulju koja će se dobro slagati sa odelom, ali će biti isto toliko dobra i sa print majicom koju nosite ispod nje.

Način na koji nosite košulju takođe menja njen karakter. Ako je košulja zategnuta, upasana i uredna, to govori da ste ozibljni i da ste spremni za svaku ozbiljnu situaciju. Ako pak košulju raskopčate i navučete rukave, njen karakter će momentalno drugačije govoriti o vam - da ste spremni za zabavu i provod.
Dakle, ako već ne želite da imate mnoštvo košulja, potrudite se da kupite jednu "univerzalnu" koju ćete moći da prilagođavate sopstvenim potrebama.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR