Glas Javnosti
Posta

Pet načina da bez greške nosite jarke boje

Moda
Autor: Glas javnosti

Svetle boje su dominirale modom koja je nasledila eru pandemije. Kao preporod nakon mračnog perioda, jarke boje su postale glavne u svakodnevnom nošenju i dizajneri su ih uključili u RTW, kao i u Haute Couture kolekcije. Valentino je, zapravo, čitavu kolekciju, "PP Pink", posvetio jednoj boji: fuksiji.

Boje kao što su ljubičasta (posebno magenta) i nijansa jorgovana, zelena u najsjajnijim nijansama, crvena i narandžasta, žuta, plava i naravno jarko roze, su među onima koje vidimo da se stalno ponavljaju na modnim pistama, ali i kod modnih insajdera.
Dakle, moda je puna boja, ali ima mnogo žena koje oklevaju da isprobaju svetle boje. Ponekad, naravno, zato što ovi izbori nisu u skladu sa njihovim ličnim stilom, a ponekad zato što sumnjaju da li će postići pravi rezultat njihovim kombinovanjem.

Ako želite da nosite svetle boje bez straha od neuspeha, ovih pet saveta su sve što vam treba, piše portal Ekapija.
Pametan color - blocking
Color - blocking zahteva kombinaciju dve ili tri svetle boje. Ostanite na dve i isprobajte sledeću kombinaciju: kombinujte monohromatsku odevnu kombinaciju sa dodacima u drugoj nijansi u odnosu na odeću.
Impresivne siluete
Birajte haljine impresivnih silueta, kao što su puf rukavi i pune suknje, i pustite boju i oblik da urade sav posao.
Kombinujte jarke boje sa crnom
Najsigurniji izbor koji možete napraviti je da kombinujete komad u smeloj boji sa komadom ili komadima u crnoj boji.

Kombinujte jarke boje sa neutralnim
Kao što kombinacija sa crnom pruža stilsku sigurnost, tako deluje i kombinacija sa komadima neutralnih nijansi poput bež ili bele.
Izaberite jednu boju!
Konačno, možete jednostavno odabrati jednu boju za svoj stajling, haljinu ili kombinezon, ili investirajte u monohromatsko odelo. U ovom slučaju, odaberite modne dodatke u neutralnim nijansama ili nijansama bliskim boji koju ste odabrali za svoj izgled.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP