Glas Javnosti

Par TRIKOVA kako da brzo OSUŠITE LAK NA NOKTIMA

Moda
Autor: Glas javnosti

U želji da što pre završite sa procesom lakiranja noktiju, desise da pokvarite sav svoj rad i dobijete mrljavi izgled noktiju, ovo je situacija koja se svima bar jednom desila. Zato vam dajemo par saveta da brzo osušite svoje nokte.

Pomagalo na koje u ovom slučaju možete da računate jeste kozmetički preparat sprej za brzo sušenje specijalno dizajniran za ovu namenu. Naći ćete ga u gotovo svim drogerijama - sledite uputstva i nemojte ga suviše približavati prilikom prskanja noktima kako se lak ne bi razmazao. 

Još jedan trik koji predlažemo da isprobate, jer je jako delotvoran. Pre nego što krenete sa procesom lakiranja, stavite kocke leda u posudu u koju ćete potom sipati hladnu vodu. Nakon što ste nalakirali nokte - kompletno ili u jednom sloju, potopite ih u vodu sa ledom i držite tako oko 1 minut. Ovako ćete znatno ubrzati proces sušenja laka!

Takođe vam može pomoći i korišćenje fena za kosu. U nekim salonima se koriste mali ventilatori da bi se ubrzalo sušenje, ali isto možete da postignete fenom za kosu – samo uključite hladan vazduh.

Sušenje možete da ubrzate i tako što ćete kupiti neki od završnih slojeva koji pomažu brže sušenje laka. Ovi proizvodi štite lak, tako da će vam verovatno i duže trajati na noktima.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR