Glas Javnosti

Ove SLAVNE ŽENE su vratile pederušu u modu na velika vrata, mada bi njima odlično pristajala i najlon kesa (FOTO)

Moda
Autor: Glas javnosti

Žene su poludele za ovom malo praktičnom torbom koja se nosi oko struka.

Iako smo mislili da je pederuša rezervisana isključivo za pijačne prodavce visoka moda kaže drugačije, a i mi možemo da primetimo jer u poslednje vreme pederuše viđamo po ulici na sve strane.

View this post on Instagram

A post shared by Ita Rosita (@jimshoneykwg28)


Niko ne može da oduzme beskrajnu praktičnost ovoj torbici i interesantno je da je žene vole više od muškaraca, možda zato što kad nosimo pederušu konačno su nam ruke slobodne da možemo da ih napunimo sa milion drugih stvari i tako pravo ženski sprečimo sebe da imamo te slobodne ruke o kojima maštamo.


Još jedna dobra stvar pederuše je ta što vam je sve na dohvat ruke, tako da nema bezgraničnog kopanja i preturanja po velikim torbama u bezuspešnim pokušajima da pronađemo neku stvar koja nam je odmah potrebna.

View this post on Instagram

A post shared by Crystal Heal (@crystal_heal)Takođe, pederuša je na struku pa tako smanjujemo i šanse da vas neko pokrade u javnom prevozu, a ako ste mislile da nikako ne može da bude stajliš grdno grešite.Bela Hadid spada u jednu od onih žena za koje kažemo da bi joj i kesa za đubre stajala dobro, pa nismo ni sumnjali da će sa pederušom da bude drugačije. Ova mala torba zaista deluje kao da je sišla sa modne piste. I što je ne manje važno - ima stila.

Emili Rajtakovski je možda malo preterala sa veličinom pederuše, ali nikako ne možemo da joj to oduzmemo i kažemo da ne izgleda kao sa naslovnice Voga dok šeta svog psa.Rijana zna da pederuša može da posluži i kao odličan sistem da se neka odevna kombinacija vizuelno odvoji i preseče na pola, pa je tako dok nije bila trudna ponela svoju Gucci pederšu u kombinaciji sa pripijenom uskom crnom haljinom.Kendal Džener je "maksimalno iskoristila" moć pederuše i ovog trendi looka kad ga je ukombinovala sa šortsem i dekonstruisanim sakoom u istoj šari, a ceo autfit je presekla torbicom oko struka isto kao i Rijana.

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR