Slavna voditeljka često je isticala, da je oduvek imala problema sa viškom kilograma, kao i da su razne dijete bile potpuno bezuspešne.
Voditeljka ističe da je njena namera uvek bila da smrša kako bi se uvukla u određenu haljinu i kako bi izgledala lepo za određeni događaj. Međutim, kako su se kilogrami uvek vraćali, shvatila je da to nije najbolje rešenje, te je odlučila da promeni svoju nameru i ciljeve.
Jednostavno je odlučila da bude zdrava, emotivno, fizički i duhovno. Kako kaže, tada se promenio proces i svrha njenog mršavljenja. Priznaje da joj je bilo dosta lakše jer je imala jasnije namere.
Zahvaljujući novom pristupu mršavljenju koji primenjuje od 2015. godine, izgubila je 20 kilograma. Ono što je dobro u celoj priči jeste da se kilogrami nisu vratili, te je uspela da zadrži željenu težinu. Najveću ulogu u uspešnom gubitku kilograma ima njen raznovrsni jelovnik, koji vam donosimo u nastavku teksta.
Najvažniji je doručak
Doručak koji se skoro svaki dan nalazi na voditeljkinom meniju jeste: Sendvič sa jajetom, avokadom, šunkom i pardajzom na hlebu, od celovitih žitarica, čaj. NJčešće pije indijsku varijantu čaja, koji je obogaćen začinima kao što su cimet, đumbir i karamfilić.
Za ručak obično jede supu od pardajza i salatu od kelja ili testeninu sa škampima. Voditeljka priznaje da obožava supu, ali da uz nju uvek ima neki dodatak kao što je kelj sa dodatkom jabuke, sušenih borovnica, badema, sira i dresinga na bazi senfa.
Jednostavan ručak
Druga opcija za ručak je testenina sa škampima koju je jednostavno pripremiti. U kuvanu testeninu dodaje se malo maslinovog ulja, soli, bibra, češanj luka i 3 kašike ribanog sira. Na kraju se testenini dodaju i grilovani škampi, a po želji se jelo može dopuniti paradajzom i rukolom.
Za večeru bira file bakalara sa mahunarkama.
Ukusna večera
Ovu ukusnu večeru zaista je lako napraviti. Ako niste ljubitelj bakalara, možete ga zameniti drugom ribom, a u obilju raznih mahunarki sigurno ćete naći nešto za sebe. Za večeru volim jesti ribu i povrće. Često popijem i čašu vina ili neki koktel, ističe Opra.