Glas Javnosti

OBOGITETE ORMAN PANTALONAMA SVIH BOJA: Pantalone koje svake jeseni nose najelegantnije žene

Moda
Autor: Glas javnosti

Mnoge žene, svaki put kada žele da ažuriraju svoju garderobu, prave liste svega što vredi dodati u kolekciju.

One nekako uspevaju da organizuju kupovinu, a da ne izlaze van svog budžeta i da ne ispune svoju garderobu odećom koju neće nositi. Kada je u pitanju jesenji stil, ako želite da sledite ovaj savet, svakako vredi napraviti listu neophodnih pantalona za novu sezonu.
Sada kada temperatura lagano pada, naša pažnja se automatski usmerava na moderne i udobne pantalone koje nosimo kako bismo kreirale najelegantnije autfite. Na sreću svih nas, modni stručnjaci su uradili sopstveno istraživanje i došli do modela pantalona koje vredi dodati u garderober ove sezone. Naravno, radi se o tri modela koji su vanvremenski i pristaju svakoj ženi.

Farmerke
 
Farmerke se mogu smatrati idealnim pantalonama za bilo koje godišnje doba, ali jesen je trenutak da zablistaju. Udobne su, veoma praktične i možete ih nositi na mnogo načina, a ovo su razlozi da nabavite novi par što pre.
Crne pantalone visokog struka
 
Crne pantalone visokog struka su jedan od najfleksibilnijih komada koje možete dodati svojoj kolekciji. Možete ih nositi od jutra u kancelariji do večernjeg izlaska.
 
Bele pantalone
 
Listu "must have" pantalona sezone upotpunjuju i bele pantalone koje nisu isključivo za leto, već se mogu nositi tokom cele godine. Možete ih kombinovati gotovo se sa svim mogućim nijansama i generalno nude veliku stilsku fleksibilnost.


Glas javnosti/ T03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR