Glas Javnosti

Novi TREND U NANOŠENJU MASKARE - "koktel maskara": Lako se nanosi i odlično funkcioniše (VIDEO)

Moda
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Maskara je deo "mejk ap" rutine većine ljudi, jer na lak i brz način podiže trepavice i otvara oči, a sada vam objašnjavamo zanimljivu tehniku kako da izgled trepavica dodatno pojačate. Reč je o metodi "koktel maskara" koja je poslednjih dana pravi trend na TikToku.

"Koktel maskara" metoda je slojevitog nanošenja različitih maskara kako bi se stvorila jedinstvena formula savršena za naše trepavice. Svako ima nekoliko svojih najdražih maskara, a sa ovom tehnikom, sve možemo da nanesemo na naše trepavice i dobićemo maksimalan rezultat.

Većina maskara se fokusira na postizanje jednog efekta na trepavicama, poput produživanja, volumena ili uvijanja trepavica. Sa koktelom maskara tako od svake maskare dobijamo ono najbolje i spajamo ih u "mejk ap" izgled koji savršeno odgovara našim potrebama. Mogućnosti u kojima možemo mešati različite maskare ima bezbroj!

I glumica Džesika Alba nedavno je podelila svoj koktel maskara, koji se sastoji od dve maskare prajmera i maskare koja produžava trepavice.

Kako napraviti vlastiti koktel maskara

Od kojih maskara će se vaš koktel sastojati zavisi isključivo od toga kakve su vaše trepavice. Na primer, ako su ravne ili prirodno uvijene, duge ili kratke, možete izabrati nekoliko maskara i spojiti ih u kombinaciju koja će pokriti sve vaše potrebe.

Maskara koja produžava trepavice i ona koja ih podebljava, najbolje stoje na kratkim i retkim trepavicama, jer im daje punoću.

Maskara koja jako uvija trepavice i ona koja im daje volumen spoj je u koktelu maskara namenjenim tankim i ravnim trepavicama.

Vodootporna maskara će odlično da funkcioniše u koktelu sa bilo kojom drugom maskarom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR