Glas Javnosti

NEMAJU SVE ŽENE MALA STOPALA: Najbolji modeli obuće za žene sa većim stopalima

Moda
Autor: Glas javnosti

Uglavnom se kaže za žene da imaju mala stopala, međutim nije kod svih žena tako.

Visoke žene koje, po nekoj logici i moraju da imaju veća stopala i nose obuću iznad proseka (veću od broja 39), kao i ostale koje imaju ovaj "problem", znaju da je u današnje vreme malo teže pronaći odgovarajuću obuću koja će učiniti da njihova stopala izgledaju ženstvenije i vizuelno manja.
1. Sandale sa platformom
Pored toga što su preudobne i savršeno idu uz bilo koji odevni komad, stvoriće vizuelni balans i vizuelno će smanjiti vaša stopala.
2. Sandale sa kaišićima
Kada obujete ovakav model skrenućete pažnju sa vaših stopala, a zbog kaiševa će stopalo izgledati duže i manje, a uz to i ženstvenije.
3. Štikle
Očigledan izbor i kao što već znate, što je viša štikla to će stopalo izgledati manje. Ono što treba da znate je da nikako nemojte birati salonke, odnosno štikle sa špicastim vrhom jer one izdužuju stopala i čine ih većim nego što jesu. Izbegavajte i modele štikli sa platformom ispod prstiju, a birajte one sa minimalnom platformom ili sandale bez nje.
4. Sandale sa kaišem oko zgloba
Kako se kaiš nalazi oko zgloba, usmeriće pogled na gornji deo stopala, tj. na predeo oko zglobova i tako odvući pažnju sa većeg stopala, a vaša noga će izgledati elegantnije i ženstvenije.
5. Neobični modeli obuće
Ako volite ovakvu vrstu obuće, samo napred! Ovakvi modeli sa neobičnim štiklama i detaljima će odvući pogled na konkretno njih, a ne na vaša stopala.
6. Ravna obuća
Ako baš volite i želite da nosite ravnu obuću, izbegavajte baletanke jer u njima stopala izgledaju veliko. Birajte obuću koja ima vrlo malu platformu ispod pete ili se odlučite za mokasine. Takođe su dobar izbor i ravne sandale sa kaišićima koje će, kao što smo već napisali, suziti vizuelno stopalo.


Glas javnosti/ B05S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR