Glas Javnosti

Najbolji muški parfemi koji ostavljaju bez daha

Moda
Autor: Glas javnosti

Najbolji muški parfemi ne moraju biti preterano skupi. Važno je da odaju dobar utisak, da dobrim mirisom pokaže i muški identitet. Uz dobar i kvalitetan parfem bićete primećeni, zbog toga je važno pažljivo birati i izabrati onaj pravi po kojem ćete biti prepoznatljivi.

Važno je napomenuti da ne postoji jedan idealni parfem za muškarce. Prilikom izbora parfema nije na odmet pitati vašu bolju polovinu koji joj se najviše dopada. Bliska osoba vas najbolje poznaje, pa će znati i koji najbolje ide uz vas. Dobro je poznato da žene vole muškarce koji lepo mirišu, pa eto prilike da probate neki od ovih. 

- One Million Intense by Paco Rabanne

Ovaj parfem ima intenzivan i snažan miris i jedan je od najpopularnijih muških parfema. Ističe vašu muževnu stranu i naglašava vaš snažni karakter, a žene ga prosto obožavaju.

- Bleu De Chanel

Parfem za ozbiljnog muškarca, citrusne i drvenaste arome ostaviće utisak poslovnosti, ozbiljnosti i organizovanosti. Prijatan i intenzivan, pokazaće vašu ličnost u pravom svetlu.

- Acqua di Gio

Uz ovaj muški parfem muškarac postaje neverovatno zavodljiv. Odiše svežinom i prirodnim mirisnim notama. Čist i svež, pogodan je za svaku priliku. Uživaćete u njemu. 

- Escape by Calvin Klein

Još od 1993. godine je dostupan na tržištu i još uvek osvaja ženska srca. Kombinacija ruzmarina, eukaliptusa i dinje ostaviće utisak elegantne svežine. 

- Hugo Boss

Muževan i zavodljiv, očaravajuće deluje na sve oko vas. Njegov miris je opojan, pa će tako delovati i na druge – opojno.

 (Izvor: Muški Magazin)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR