Glas Javnosti

Modni trend koji odgovara svim prilikama

Moda
Autor: Glas javnosti

Modni trend koji je popularan svake letnje sezone jesu pruge. Mogu se naći na svim odevnim predmetima i asesoarima i uvek su u modi.

Idealne za sve prilike, pravi letnji hit, pruge su rado nošen trend. Možete obući haljinu ukrašenu tamnim linijama preko koje ćete obući blejzer. Uz to idu štikle koje će doprineti urbanom poslovnom stajlingu. Letnje pantalone od lana takođe možete uvesti u poslovni stajling. U kombinaciji sa jednobojnom majicom, košuljom ili bluzom, dobićete upečatljivu kombinaciju.

Mada pruge možete nositi svakojako, veoma interesantan detalj su na aksesoarima, na primer na kaišu ili na torbi. Poželjno je da su pruge na njima malo šire i vertikalne. Takav kaiš se odlično uklapa uz bele odevne kombinacije, na primer bele pantalone i duži blejzer. Takav stajling ćete pojačati i istaći ovakvim uočljivim detaljem. Ove sezone košulje-haljine su u vrhu popularnostimodnih trendova. Idealan stajling ćete dobiti kada jednu ovakvu košulju-haljinu ukrašenu prugama obučete za posao. Klasičan mornarski stil, sa vertikalnim belim i teget prugama jedan je od najboljih izbora za ovo leto. 

Urbanom klasikom koju postižete majicom kratkih rukava na pruge, odlična je odevna kombinacija za sve prilike. Takođe, pantalone sa visokim strukom koje su ukrašene vertikalnim prugama idealne su za niže žene. Efekat je još jači kada su pantalone sa tamnom podlogom preko kojih se protežu bele pruge.

(Izvor: Minimagazin)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR