Glas Javnosti

Kupila nove farmerke, pa nakon prvog oblačenja se zgrozila: Otkriće u džepu joj zgadilo kupovinu

Moda
Autor: Glas javnosti

Zbog pravila svoga posla, nosila je gumene rukavice kada je pronašla tampon, a time je smanjila mogućnost zaraze

Devojka iz Vašintona na svom radnom mestu primetila je zadebljanje u pantalonama, a budući da joj je to bio prvi put da ih nosi, znala je da ona nije ništa ostavila u džepu.

Zgrozila se kada je iz njega izvukla krvavi tampon. Bio je zamotan u komad papira istrgnut iz beležnice. Zanimljiva slučajnost jeste i da Pejton radi u laboratoriji gde uzima i analizira krv, a upravo je to i radila kada je pronašla tampon.

- Sedela sam za stolom i gledala analize krvi kada sam videla zadebljanje u svom džepu, a sećala sam se da nisam ništa stavila u njega - rekla je Pejton.

- Pogledala sam u džep i videla komad papira. Prvo sam pomislila da je reč o poruci, ali kada sam ga odmotala, ugledala sam krv i tampon. Bila sam zgrožena. Ko bi normalan to učinio? Ne znam da li je to trebalo da bude šala, ali ovo se nikako ne može opravdati - rekla je Pejton.


Zbog pravila svoga posla, nosila je gumene rukavice kada je pronašla tampon, a time je smanjila mogućnost zaraze.

- Uvek operem sve nove pantalone pre nego što ih obučem, ali od sada ću sigurno pregledati i sve džepove. Nikad ne želim ponovno da prođem kroz ovako nešto - zaključila je.

Na kraju je otišla u prodavnicu i objasnila šta se dogodilo. Osoblje joj se izvinilo, ali joj je i ponudilo poklon karticu od 40 dolara.Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR