Glas Javnosti

Ko će naslediti bogatstvo Roberta Kavalija?

Moda
Autor: Glas javnosti

Mnogi se pitaju ko će naslediti bogatstvo Roberta Kavalija, a 45 godina mlađoj Sandri već je obezbedio sve!

Čuveni modni mogul, Roberto Kavali preminuo je u 83. godini, a iza sebe je ostavio ogromno bogatstvo, u svakom smislu. U njegovom životu izdvajaju se tri najveće ljubavne veze koje su mu donele šestoro dece. A mnogi se pitaju ko će naslediti njegovo ogromno bogatstvo?

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Roberto Cavalli Personal (@robertocavalli)Prva u trci svakako jeste 45 godina mlađa Sandra, koja je sa njim u ljubavi bila do njegove smrti. Kavali se pre smrti pobrinuo da njegova izabranica bude materijalno obezbeđena, te joj je poklonio veoma vredan poklon.

Naime, ovaj modni mogul, čije bogatstvo se procenjuje na 500 miliona dolara. Poklonio je – vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 2,5 miliona funti. Tako je Sandra Nilson, koja je od svog izabranika mlađa 45 godina, postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma. 


Mediji dalje navode kako se na ostrvu nalazi četvorosobna vila, koliba za lov, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i teren za golf.

Ko će naslediti bogatstvo Roberta Kavalija?

Svojevremeno je Roberto naglašavao kako mu je devojka pokazala koliko ga voli, i stalno mu pružala pomoć kada mu je to bilo potrebno, a pisalo se i da mu je čak menjala pelene.

Dizajner je proše godine dobio sina kojem je dao ime Đorđo po svom ocu.

– Beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, divna je i bilo je stvarno emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Đorđo, kao i njegovom dedi, mom ocu kojeg su nacisti streljali u masakru u Kavrigliji kad sam imao četiri godine – izjavio je Roberto za magazin Novella 2000.

Modni mag bio je tri puta u braku i dobio šestoro dece. U prvom braku sa Silvanelom Đanoni dobio je sina Tomasa i ćerku Kristinu, a s drugom suprugom Evom Marijom Duringer, sa kojom je najduže i bio, dobio je troje dece – Roberta, Rejčel i Danijele. Oni su takođe u opticaju za nasledstvo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR