Glas Javnosti

KAKO PROTIČE BORBA ZA 400 MILIONA FUNTI: Rođaci umesto mačke, ko je bio najbliži Karlu Lagerfeldu !?

Moda
Autor: Glas Javnosti

Modna legenda želeo je da sav novac i nekretnine ostavi svojoj mački, za koju je svojevremeno rekao da je njegova srodna duša, te da bi je oženio da je to pravno moguće, zakoni su rekli drugačije. Umesto mački, nasledstvo će morati da podele sedam Lagerfildovih rođaka, s obzirom da nema bliže rodbine.

Peripetije oko nasledstva ne prestaju ni godinu dana kasnije,  uz nagli nestanak dugogodišnjeg knjigovođe koji je jedini znao koliko je Lagerfeld zapravo zarađivao, mačku Šopet i sedam mogućih naslednika koji sada pokušavaju da dokažu ko je bio u boljem odnosu sa ekscentričnim dizajnerom, kako bi dobili što veći iznos novca na sudu.

Jedina osoba koja zapravo zna kako stvari stoje je Lusijen Frajdlender, 87-godišnji računovođa koji se brinuo o prihodu “Chanelovog” kreativnog dizajnera punih 30 godina. Spletom okolnosti, Frajdlender je naglo nestao iz javnosti, ne odgovara na telefonske pozive, nije dostupan za sastanke i ne javlja se na novinske pozive. Njegova supruga javila se pre nekoliko dana iz Švajcarske navodeći da je on jako bolestan.

-Koliko god bi mi bilo drago da je moj suprug sada negde na tropskom otoku sa neverovatnim bogatstvom, prava istina je da je on teško bolestan u Parizu, što ne treba čuditi s obzirom na njegove godine- objasnila je i zatražila razumevanje.

Podsetimo, modni dizajner preminuo je prošle godine u Francuskoj, nakon dugogodišnje borbe sa rakom gušterače.

(Izvor: Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR