Glas Javnosti

Kako da povratite sjaj i obogatite kosu nakon leta?

Moda
Autor: Glas javnosti

Malo više se svi opustimo na letovanju i zaboravimo da zaštitimo kosu. Leto zavrpeno, tmurno vreme stiglo pa smo svi i više u kući i možemo se posvetiti sebi.

Ukoliko je kosa na kraju leta vidno rascvetana, oštećena i ispucala, nažalost jedino rešenje jeste šišanje. Kosa momentalno izgleda lepše, kao i sama frizura. Bitno je da se otarasimo tih vidljivih oštećenja. 
Pored rascvetalih krajeva koji su vidljivi, imamo i ona manje vidljiva strukturna oštećenja dlake, koja se na sreću mogu rešiti kvalitetnim proteinskim maskama. Njima takođe jačamo strukturu dlake i sprečavamo dalja oštećenja. 

Drugi najveći problem nakon leta predstavlja suva kosa, jer sunce, morska voda i hlor jako isušuju kosu! Zato je svakako preporuka za nekipreparat koji će dubinski hidrirati kosu. Preporučujemo ove maske za hidrataciju kose: Dikson Bambus krema (malo povoljnija varijanta profesionalne maske)
Revlon Orofluido - jaka hidratantna maska sa kojom morate znati da radite da biste iz nje izvukli maksimum, jer zaista pruža mnogo.

Treći problem sa kosom je ako vam je kosa farbana, boja deluje isprano i izgubi sjaj. Kvalitetna hidratacija će vašoj kosi povratiti sjaj i dati lepši izgled boji. Kada je u pitanju sama boja, ne morate kosu ponovo prefarbati, možete samo staviti preliv ili koristi mineralne pigmente za kosu. Osobe sa farbanom kosom odrade neki od sledećih tretmana koji će vratiti kosi lepotu i delovaće mnogo lepše i zdravije, upravo zbog sjaja i mekoće koju ovi tretmani obezbeđuju: Dikson Glam B Filler, Selective Densi Fill Botoks za kosu, Selective Protein Infuse.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR