Glas Javnosti

Kako da izaberete kupaći kostim koji će vam savršeno stajati?

Moda
Autor: Glas javnosti

Koliko god da vas mame modeli sa maštovitim šarama, naborima, prorezima i volanima iz najnovijih kolekcija kupaćih kostima, ipak morate da date prednost modelu koji pristaje našoj građi tela.

Jabuka - naglašen stomak
Jednodelni kupaći kostim sa posebnim detaljima na predelu stomaka idealno je rešenje za ovu figuru. Osim toga, holivudski V izrez je detalj koji će usmeriti pažnju sa stomaka na dekolte. Ukoliko izaberete dvodelne kostime, preporučujemo vam gaćice sa ukrasima poput mašnica ili metalnih detalja na bokovima koji će ih naglasiti.
Kruška - naglašeni bokovi i zadnjica
Za ovaj oblik tela preporučujemo dvodelne kostime sa efektnim gornjim delom, što znači da ima ukrase poput volana ili veoma upečatljive šare, dok gaćice treba da budu obične. Izbegavajte bokserice ili gaćice sa volanima i slične detalje koji dodatno ističu kukove.

Peščani sat - naglašene krive
Ako su poprsje i bokovi približno iste širine, a struk znatno tanji, vaše telo ima oblik peščanog sata. To znači da možete sebi priuštiti skoro svaki model i kroj kupaćeg kostima.
Sportske građe - telo bez naglašenih oblina
Ako su vam grudi, struk i bokovi približno iste veličine, vaše telo je atletsko. Prilikom izbora kupaćeg kostima treba izabrati one koji ističu dekolte i noge. Na primer, gornji deo koji je fino isečen između grudi i vezan oko vrata, a donji deo sa trakom koja će definisati vaš struk. Odličan izbor su i kostimi sa horizontalnim prugama i modeli sa "kaišem" u predelu stomaka.


Glas javnosti/ O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR