Glas Javnosti

Jesu li vaše bebe moderne?

Moda
Autor: Glas javnosti

Mnogi roditelji, u želji da njihova deca uvek i u svakoj prilici izgledaju lepo, troše veliku količinu novca na brendiranu odeću. Zašto je to toliko važno?

Dete je lepo takvo kakvo jeste. Ono ne pravi razliku da li ste mu obukli najskuplju odeću ili nešto staro i pozajmljeno. Deci je važna ljubav, igra, nežne reči koje mu upućuju roditelji, a o modi ništa ne znaju. Sa druge strane, koliko god da se trudili da beba izgleda divno u skupoj odeći, setite se da će beba prvom prilikom čim dođe u dodir sa hranom sve to isprljati. Ima li onda svrhe opterećivati se?

Ipak, kada želite da u nekoj prilici vaša beba izgleda lepo, svečano i neodoljivo, možete pronaći pravu odevnu kombinaciju za vašeg mališana. Sa devojčicama je, čini se na prvi pogled, najlakše: par repića, neka lepa šnalica u kosi ili traka za kosu sa likom iz nekog crtaća, haljinica i cipelice. Dečaci su po pitanju izbora garderobe malčice svedeni na klasičnu odevnu kombinaciju: pantalone, košuljica ili džemperić. Ipak, i dečaci mogu izgledati neodoljivo baš kao i devojčice, posebno kada je pred vama bolji izbor odeće. Lepota je u jednostavnim stvarima, u detaljima koji će razbiti monotoniju. Tako, lepa frizura može upotpuniti celu sliku, kao i neki dečiji satić sa likom iz crtaća. 

Kada beba stigne u vaš dom, naravno, želite da joj ugađate, da joj se potpuno posvetite. Kada je povedete u dnevnu šetnju gradom, nekada je dovoljna i simpatična kapica ili šeširić. Zbog nežne i osetljive glavice beba, nije vam ni potrebno previše ukrasa i modnih detalja. Ukoliko ste od onih roditelja koji prate sve modne trendove i želite da i vaša bebica bude moderna, imajte na umu da lepota dolazi iznutra.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR