Glas Javnosti

Jelena Đoković otkrila TAJNU: Evo šta supruga najpoznatijeg tenisera NIKADA NE KORISTI

Moda
Autor: Glas javnosti

Jedna od ''bjuti tajni'' Jelene Đoković tek je sada isplivala na površinu. Supruga najpoznatijeg tenisera na svetu otkrila je šta nikada ne koristi u nezi svog tela.

Jelena, zagovornica zdrave ishrane i prirodnih suplemanata, otkrila je na svom „Instagram” profilu svoju dugo čuvanu bjuti rutinu- ona nikada ne koristi parfem!

Kao idealnu zamenu za omiljeni preparat dama širom sveta, Jelena upotrebljava esencijalna ulja za koje ističe da su odlična. Njen način života podrazumeva korišćenje proizvoda koji su stopostotno prirodni, te sve što ima previše sulfata, parabena i nezdravih sastojaka kod nje nema nikakvu šansu.

Inače, poznato je da Jelena spada u grupu poznatih dama koje su često kritikovana što se ne šminkaju i ne doteruju. Međutim, ona je ostala dosledna sebi. Opire se svim zadatim formama, a kritike rado prihvata.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

– Sigurno je da kada si mlad, svetla reflektora i pažnja prijaju jer ti iskustvo u prvom trenutku ne alarmira da to može doneti neke poteškoće. Gledamo u javne ličnosti i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali, kako vreme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kom izdanju, raditi ono što vam je volja. Trudim se da se opirem svim tim zadatim formama, da budem svoja, i Novak svoj. Nekada zato trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvek u štiklama, ali sam odlučila da između onog kako ja sebe vidim i volim, i kako to javnost očekuje, da biram da ne razočaram ono što jesam - istakla je Jelena.

(Glas javnosti/L&Z)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR